texto escuela Alex - Club Náutico Canet d'En Berenguer

. . .
Vaya al Contenido

Menu Principal:

 
Noticies Escola 2018
L’Escola de Vela del Club Nàutic reobre les seus portes, i per açò ha sigut dotada ambelsmit jans humans, tècnics i econòmics necessaris per a funcionar ‘a totdrap’.
D’aquesta manera, el C.N. Canet d’en Berenguer avança en el foment de l’esport de la Vela i fa la pràctica d’aquesta especial i tates portiva més accessible a tothom.
Aprofita’t de les tarifes promocionals per a aquestcurs 2018/19.

Escola Homologada per la FVCV
La nostraescola forma part de la xarxa d’escoles homologades per la Federació Valenciana de Vela (FVCV) ambsegell EVCV. La Xarxa EVCV (Escoles de Vela Valencianes) és la marca amb la qual la FVCV distingeix als centres homologats d’ensenyament. Podràs practicar la Vela amb la garantia que el centre compleix amb els requisits de seguretat, instructores/s titulades/ts, metodologia d’ensenya mentestan daritzat i moltadiversió!


Noticias Escuela 2018
La Escola de Veladel Club Nàutic reabre sus puertas, y para ello ha sido dotada con los medios humanos, técnicos y económicos necesarios para funcionar ‘a todo trapo’.
De esta manera, el C.N. Canet d’En Berenguer avanza en el fomento del deporte de la vela y hace la práctica de esta especialidad deportiva más accesible a todo el mundo.
Aprovéchate de nuestras tarifas promocionales para este curso 2018/19.

Escuela Homologada por la FVCV
Nuestra escuela forma parte de la red de escuelas homologadas por la Federación Valenciana de Vela (FVCV) con sello EVCV. La Red EVCV (Escuelas de Vela Valencianas)es la marca con la cual la FVCV distingue a los centros homologados de enseñanza. Podrás practicar la Vela con la garantía que el centro cumple con los requisitos de seguridad, instructoras/es tituladas/os, metodología de enseñanza estandarizada y mucha diversión!


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Regreso al contenido | Regreso al menu principal